Karriär

Vi behöver förstärka vår grupp med både kunnande, erfarenhet och entusiasm. Därför söker vi Dig med några års erfarenhet av VVS-projektering som kan driva egna projekt från idé till färdig handling.

Även Du som nyss har börjat din karriär inom VVS och som har god kännedom om CAD-projektering är välkommen med ansökan. Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

VVS-Ingenjör

Arbetsuppgifter

I rollen som VVS-ingenjör tar du ansvar för dina projekt från start till slut. IKB har en platt organisation, vilket innebär att alla är delaktiga i fördelning och planering av projekten. Var och en tar sedan ett uppdragsansvar för sina projekt men vi stöttar varandra med och i projekten vid behov. Gruppen har regelbundna möten för att kunna stämma av och säkerställa att projekten ligger i fas och behandla övriga frågor som har med företaget att göra. D.v.s. alla är delaktiga och engagerade i projekten och företaget.

Uppdragen varierar i karaktär och storlek. Det dagliga arbetet med projektering sker t.ex. i MagiCAD, IDA ICE mm. Som medarbetare hos IKB kommer du att driva egna projekt tekniskt och ekonomiskt, ha egna kundkontakter, möten mm.

För din egen utveckling finns även möjligheter att gå externa kurser och utbildningar.

Vem är du?

Vi söker nu dig med några eller flera års erfarenhet inom branschen och som söker efter att få utvecklas och ta mer ansvar i dina uppdrag alternativt att du söker efter en mindre och plattare organisation. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har med dig en akademisk utbildning alternativt Yrkeshögskola med inriktning VVS.

Rollen innebär mycket kontaktytor och informationsbyte så du förväntas hantera det svenska språket i tal och skrift. Du har dessutom B körkort för att kunna ta dig till olika möten hos kund.

Då IKB är en mindre organisation lägger vi stor vikt på din personlighet. Förutom engagemang och noggrannhet i dina arbetsuppgifter så ser vi gärna egenskaper som bidrar till gruppen. Det vi söker efter är en teamspelare som är prestigelös och hjälpsam. Vi tror att det är tillsammans vi når framgång.

Låter detta intressant för dig?

Kontakta gärna Joakim Carlsson på 070-373 66 19 eller joakim@ikb-inneklimat.se.

Välkommen!